Piturca: Trebuie sa fim foarte circumspecti, ungurii sunt extrem de periculosi!

830

FOTBAL - NATIONALA - ANTRENAMENT - PRELIMINARII CM 2014Victor Piturca a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Ungaria din preliminariile CM 2014 reprezinta o lupta pentru locul doi in clasament, castigatoarea luand o optiune serioasa in acest sens.

„Este o lupta pentru locul doi cu Ungaria. Echipa care castiga ia o optiune serioasa pentru acest loc doi, iar eu consider ca avem un mic avantaj pentru ca am castigat in Turcia. Trebuie sa fim foarte circumspecti, ungurii sunt extrem de periculosi. Au fost condusi in meciul cu turcii, dar au revenit si au castigat. Practic au un fotbal de uzura, se apara bine si sunt perciulosi in atac”, a declarat Piturca.

Antrenorul echipei nationale considera ca disputarea partidei cu portile inchise face ca sansele celor doua echipe sa fie egale.

„Meciul cu Ungaria se va disputa fatra spectatori, dar eu am mai spus ca mi-ar fi placut ca stadionul sa fie plin. Vom vedea cine va fi avantajat de acest lucru numai dupa meci. Noi trebuie sa ne adaptam si sa castigam, asta este scopul nostru. Sansele sunt egale pentru ca daca erau suporteri pe stadion, gazdele noastre ar fi avut un mic avantaj. Oricum Ungaria este acum pe locul doi, apropo de ceea ce spun unii oameni din fotbal. Nu cred ca fortele sunt egale. Ungurii dispun de o forta mare, dar noi suntem mai tehnici”, a mai spus selectionerul Romaniei.