Piturca vrea sa-i FURE Stelei un titular. Ce REACTIE a putut sa aiba Reghecampf la aflarea vestii

1008

Victor Piturca isi doreste sa transfere un jucator de la Steaua.

Reghecampf a vorbit dupa meciul cu Viitorul despre problemele de lot, eliminarea lui Papp, situatia contractului lui Breeveld, dar si interesul lui Piturca pentru Muniru.

„La Steaua exista mereu presiune si toate echipele se mobilizeaza in fata Stelei. Suntem bucurosi ca am castigat 2 etape, important e sa castigam si ce urmeaza si din iarna vom face o analiza”

„Nu sunt suparat pe Papp, trebuie sa invete din greseli. Ne descurcam, nu e niciun fel de problema. I-am spus si lui Alexandru Tudor ca primul galben a fost acordat usor. Paul trebuie sa invete din aceste greseli si sa fie mai puternic”

„Eu cred ca Tade a facut un meci foarte bun. A alergat, a ajutat echipa. Nu a marcat, nu e problema. Trebuie sa vedem si partile bune. Muniru va termina campionatul pe picioare. Muniru, dorit de Piturca? Vom vedea. In momentul in care vor veni oferte, voi discuta cu patronul si vedem”

 „Breeveld mai are de jucat 2 meciuri in acest an, are 6 luni de contract. Cu siguranta ne vom intelege. Nu exista un conflict cu el”

„In Cupa, cu Viitorul, va fi la fel de greu cum a fost si in seara asta”, a spus Reghe la DigiSport.

Reghe i-a urat succes si lui Galca, dupa ce acesta a fost numit antrenor la Espanyol.

„Ii urez mult succes lui Galca la Espanyol, sper sa aiba parte de rezultate pozitive”, a declarat Reghecampf.

sursa: sport.ro