Popa si-a prelungit contractul cu Iasiul

1089

Dupa doua saptamani de la expirarea vechii intelegeri, antrenorul Ionut Popa a semnat un nou angajament cu gruparea ieseana. Tehnicianul a semnat un contract pe doua sezoane cu nou-promovata CSMS si va avea ca obiectiv mentinerea echipei in Liga I.

 

„Dupa discutia avuta cu conducerea clubului, am primit asigurari ca lotul va fi intarit in masura posibilitatilor si am acceptat sa semnez contractul valabil pe urmatoarele doua sezoane. Obiectivul va fi mentinerea echipei in Liga I”, a declarat antrenorul Ionut Popa, care a primit asigurari din partea oficialilor echipei ca nu va fi demis in cazul in care echipa nu va obtine rezultatele scontate in debutul campionatului.

 

Victorie in ultimul amical

CSMS a disputat sambata seara un ultim meci amical inaintea startului campionatului, impunandu-se cu scorul de 4-2 in fata echipei de liga a III-a CSM Pascani. Golurile au fost marcate de Claudiu Ionescu (7, 43), Hodza (80) si Llullaku (90), respectiv Calugaru (39, 77-penalty).

Antrenorul Ionut Popa a folosit urmatoarea echipa: Grigore – Straton, Tincu, Mitrea – Jovanovic, Tudor, Milea, Vladu, Tiganasu – Ionescu, Hodza. Au mai jucat Cretu, Marcos, Llullaku, Gado.