Popescu s-a SUPARAT pe GIGI dupa ce a DEZVALUIT ca Gica va veni la STEAUA. Vezi SINGURUL mod in care fostul CAPITAN al nationalei va REVENI in fotbal

881

Gigi Becali a surprins saptamana trecuta pe toata lumea, cand a dezvaluit ca MM Stoica si Gica Popescu se vor ocupa de Steaua, dupa ce acestia vor iesi de la inchisoare, insa situatia pare sa fie cu totul alta.

„N-o stiu de la Popescu, mi-a zis MM”, a declarat Becali. Gica Popescu s-a suparat. El nici macar nu stie cand si daca va iesi de la inchisoare inainte de termen. In cateva saptamani afla data la care se va judeca eliberarea sa conditionata. Avocatii sai spera sa fie o data apropiata de Sarbatorile de iarna.

Mai mult, Popescu nu se gandeste in aceste momente la fotbal, ci doar la familia sa. „Vreau sa recuperez timpul pe care nu l-am petrecut cu ei”, a transmis Popescu din inchisoare, potrivit Gazetei Sporturilor.

Popescu nu are de gand sa mearga la Steaua cu MM Stoica. „Daca voi reveni vreodata in fotbal, voi face echipa cu Hagi”, a anuntat el. Hagi a refuzat sa mai mearga la meciurile nationalei dupa condamnarea lui Popescu la inchisoare in Dosarul Transferurilor.

 Popescu a trecut prin cea mai grea perioada din viata sa, dupa ce a fost condamnat la inchisoare, si-a pierdut banii, iar tatal sau a decedat.
foto: activenews.ro
sursa: sport.ro