Porumboiu l-a vândut pe Papp în Serie A. Fundașul merge la Chievo!

931
foto gsp

Adrian Porumboiu a vorbit la Versus, pe GSP TV, despre transferul lui Papp la Chievo : „Nu ar mai fi avut motivaţie la Vaslui. O să aducem un jucător care nu va face simţită absenţa lui. Transferul este o performanţă şi pentru clubul Vaslui, direct în Serie A. Suma de transfer e mai mare de 1,5 milioane de euro. Vaslui are şi 25 la sută dintr-un eventual transfer ulterior”.

 Fundaşul Vasluiului, Paul Papp(22 de ani), va juca din sezonul viitor în Serie A. Papp a semnat cu formaţia Chievo Verona.

Fundaşul a fost curtat în ultimul an şi de Lazio, dar romanii n-au înaintat o ofertă concretă. Vaslui a decis să accepte propunerea celor de la Chievo şi l-a cedat pe internaţionalul moldovenilor la Chievo. Transferul a fost anunţat pe site-ul oficial al echipei italiene.

Potrivit Gazzetta dello Sport, odată cu fundaşul român, veronezii îl vor legitima şi pe Pavol Farkaş. Slovacul a plecat de la Vaslui ca liber de contract.

La Chievo, Papp va fi coleg cu fostul atacant al Stelei, Cyrill Thereau. Chievo a terminat sezonul trecut pe locul 10. sursa: gps.ro

În Liga 1, Paul Papp a adunat 74 de meciuri şi 6 goluri.