Poveste de viata emotionanta pentru Balotelli. Vedeta Italiei abandonata la nastere

713

Adoptat la 2 ani de o familie italiana, ghanezul i-a dedicat „dubla” cu nemtii mamei Silvia, pe care a imbratisat-o emotionant dupa calificare. La finala, Mario a promis 4 goluri pentru tatal Franco!

Bad Boy, King Kong si Stupid Mario sint numai citeva dintre stampilele rautacioase aplicate rebelului Balotelli. Pustiul imatur cu creasta blonda, un singur neuron si fundul in Nutella s-a dezlantuit in sfirsit si, dincolo de „dubla” care a rapus Germania (2-1), a oferit cel mai emotionant moment al semifinalei de la Varsovia.

SuperMario are si un suflet de aur si poate pentru prima oara a redevenit uman. Dupa calificarea in finala, virful de 19 ani a plins de bucurie in bratele mamei sale adoptive aflate in tribuna.

Doua pentru fiecare
Silvia Balotelli e femeia cea mai importanta din viata campionului de la Man.City. Mama adoptiva care din 1993 a incercat sa-i restituie afectiunea pierduta in primii doi ani de viata, cei mai dificili, a primit inapoi joi, la Varsovia, o parte din dragostea fiului vitreg. „Este cea mai frumoasa seara. Am trait cea mai mare bucurie sarutindu-mi mama. Cele doua goluri sint pentru ea si vreau sa mai dau patru si in finala de la Kiev, pentru ca duminica vine si tata”, a marturisit dupa meci foarte emotionat SuperMario.

Parasit dupa nastere
Micutul Barwuah, pe numele lui ghanez, a fost abandonat in 1990 de parintii naturali, Thomas si Rose, imigranti in Italia. L-au lasat in Palermo si au plecat la Bagnolo Mella, in provincia Brescia. Nu saracia i-a impins sa nu-l creasca, pentru ca deja aveau o fata. Motivul a fost o malformatie intestinala ce necesita un tratament delicat si o atentie speciala, pe care Thomas si Rose nu s-au simtit capabili sa i-o asigure. Mario nu i-a iertat niciodata ca l-au abandonat, mai ales ca dupa el au mai facut doi baieti, pe unul dintre acestia, Enoch, aducindu-l chiar si la antrenamente la Euro!

Mama il voia baschetbalist
Mario a ramas in spital pina la doi ani, cind familia Balotelli l-a cerut spre adoptie. In 1993 l-au luat acasa, tot aproape de Brescia, crescindu-l impreuna cu fratii Cristina, Corrado si Giovanni, prima devenita mai tirziu ofiterul sau de presa, iar ceilalti primii sai impresari. Silvia s-a legat foarte mult de mezin, pe care voia sa-l dea la baschet datorita inaltimii (189 cm). Un sport ce se impaca mai bine cu scoala. Mama a avut grija sa nu neglijeze studiile si l-a dus cu masina sa dea probe peste tot prin Lombardia. Pina a ajuns sa si debuteze in Serie C1, la Lumezzane, la mai putin de 16 ani.

„Am asteptat atit de mult acest moment. Mama mea este destul de in virsta si pentru ca a venit pina in Polonia sa ma sustina trebuia sa-i ofer bucuria asta” (Mario Balotelli, atacant Italia)

„Mario a jucat excelent, a fost concentrat si a facut exact ce i-am cerut. E un atacant modern, unic, dar atipic. E foarte puternic fizic, dar stie sa munceasca si pentru echipa (Cesare Prandelli, selectioner Italia)

4 goluri a marcat Balotelli in 13 meciuri pentru „nationala” Italiei, trei dintre acestea reusite la CE 2012

2 goluri din 3 suturi a realizat Mario contra Germaniei. In precedentele 4 partide la Euro, a marcat un gol din 20 de suturi

350 de mii de euro a platit Inter pentru a-l transfera pe Balotelli in 2007. Dupa trei ani l-a vindut cu 28 de milioane la Man. City

 

Sursa: gsp.ro.