Poveste FORMIDABILA: s-a trezit din COMA dupa 11 ani si a INTREBAT de FEDERER. REACTIA sa e INCREDIBILA

871

O poveste fabuloasa il are in centru pe cel considerat cel mai mare jucator de tenis al tuturor timpurilor, Roger Federer.

Pe 12 decembrie 2004, spaniolul Jesus Aparicio a fost implicat intr-un accident grav, chiar in ziua cind isi sarbatorea majoratul, eveniment care l-a trimis intr-o coma profunda.

Idolul sau din tenis, Roger Federer, care avea atunci 23 de ani, era numarul 1 mondial si cistigase 3 din cele patru Grand Slamuri ale anului.

11 ani mai tirziu, Jesus Apricio s-a trezit din coma si a aflat ca jucatorul lui favorit inca evolueaza la cel mai inalt nivel si e numarul 2 mondial, scrie theage.com.au.

„Sincer, mi-a venit brusc ideea sa intreb ce face Roger. Ma gindeam ca s-a retras. Cind am aflat ca are 34 de ani, ca inca joaca tenis si ca e numarul 2 mondial, am crezut ca lumea ride de mine. Nu imi venea a crede. Cind mi s-a spus ca a cistigat 17 titluri de Mare Șlem, mi-am pus mina la gura. Știam ca e foarte bun, dar n-am crezut niciodata ca va cistiga atit de mult”, a explicat Aparicio, care spera sa-l vada jucind pe elvetian.

sursa: gsp.ro