Presa din Franta: Mutu s-ar fi inteles cu Ajaccio. Mutu: Ha?!

831

„Dupa ce a negociat cu Genoa si Kasimpasa, fostul atacant al Cesenei este la un pas de a se intelege cu Ajaccio. Fostul jucator al lui Inter este aproape sa semneze un contract pe 2 ani dupa ce Ajaccio a ratat transferul lui Brandao.”, noteaza Football.fr.

Francezii de la L’Equipe anunta esuarea tratativelor dintre Mutu si Ajaccio. Mutu ar putea ajunge la Steaua, chiar daca Gigi Becali a anuntat ca vrea sa il cumpere pe Adrian Cristea de la Petrolul, jucator ce evolueaza pe acelasi post cu „Briliantul”.

Dupa ce a fost aproape de un transfer in Turcia, Mutu a ratat un contract in Ligue 1, dupa ce tratativele cu Ajaccio au esuat pe ultima suta de metri.

Francezii de la L’Equipe noteaza: „Atacantul roman a plecat de la Cesena in aceasta vara, iar prima alegere a sa a fost Steaua Bucuresti. Ajaccio a intrat in cursa pentru Mutu iar atacantul roman trebuie sa se decida pana la incheierea campaniei de transferuri in Europa.”

Transferul la echipa franceza nu s-a mai realizat, noteaza francezii, care se gandesc ca au ratat inca un nume mare din Seria A care ar fi venit sa joace in Franta, dupa Lavezzi, Verratti, Ibrahimovici sau Silva.

„Habar nu am de transfer. Nu m-am inteles cu nicio echipa. Exact cum au fost cu echipele din Turcia, asa e si acum cu cea din Franta. Nu am vorbit cu nimeni. Am contract cu Cesena, mai am 2 ani de contract.

Daca nu imi gasesc echipa, stau linistit la Cesena. Eu am mai spus-o, eu nu vorbesc, daca vreti sa aflati ceva vorbiti cu agentii mei. Eu sunt sub contract cu alta echipa, nu pot vorbi”, a spus Mutu la gsptv.