Presa din Norvegia despre Steaua: A fost, inca o data, mai buna decat Molde

510

Presa norvegiana a scris dupa meciul Molde FK – Steaua Bucuresti, scor 1-2, in grupa E a Ligii Europa, ca echipa din Bulevardul Ghencea a aratat din nou ca este mai puternica si mai eficienta, stiind sa profite de ocaziile pe care le-a avut.

„Continuarea aventurii europene a lui Molde atârna de un fir de ata. Desi Molde a aratat altfel decât la Bucuresti, tot a intrat cu 0-2 la pauza, un adevarat dus rece. O echipa mult mai solida a iesit de la cabine si Molde a marcat meritat, dar n-a reusit sa egaleze. Steaua este suverana in grupa si a aratat din nou ca este mai puternica decât Molde”, a comentat ziarul Romsdals Budstikke.

Cotidianul Dagbladet a notat ca „Molde n-a reusit sa revina dupa un start ratat”. „Molde a depus un efort mare, dar i-a lipsit abilitatea de a specula sansele ivite. In schimb, Steaua n-a ezitat si a condus cu 2-0 la pauza. Schimbarile facute de Solskjaer au avut efect. Chima Chukwu a marcat, Mostrom a terorizat incontinuu apararea adversa, dar Steaua s-a impus. Daca Molde avea de la inceput in teren cei 11 jucatori care au incheiat meciul, poate ca nu ar fi pierdut”, a scris sursa citata.

Verdens Gang a scris ca „eficienta a facut diferenta intre Steaua si Molde”, iar TV 2 a comentat in aceeasi nota: „O Steaua eficienta a invins-o din nou pe Molde, care a ratat ocazia sa-si ia revansa dupa esecul de la Bucuresti”.

„Vis european aproape frânt pentru Molde”, a titrat publicatia NRK. „Steaua a fost o nuca prea tare pentru echipa lui Solskjaer. Sperantele lui Molde de a avansa in primavara europeana au primit o grea lovitura. Molde a luat doua goluri pâna la pauza, fara sa fi pus in pericol poarta românilor. Chukwu a redus din handicap, iar schimbarile efectuate s-au dovedit inspirate, insa echipa româna a câstigat din nou”, a comentat sursa amintita.

Formatia Steaua a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa norvegiana Molde FK, intr-un meci din etapa a patra a Ligii Europa si si-a consolidat pozitia de lider in grupa E a competitiei.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Chipciu ’21 si Latovlevici ’37. Pentru Molde a inscris Chima, in minutul 56.