Presedintele CS Vaslui: Milanov probabil il va da in judecata pe Cadu!

659

wesley_pavlovic_66551800Presedintele CA al FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca decizia Comisiei de Disciplina a LPF in privinta lui Ricardo Cadu (CFR Cluj) este pur sportiva si nu poate „repara fizionomia lui Milanov”, precizand ca probabil jucatorul gruparii vasluiene se va adresa instantei.

„Decizia luata in privinta lui Cadu este una pur sportiva, care nu are nimic de-a face cu ceea ce i s-a intamplat lui Milanov. Decizia luata nu poate repara fizionomia lui Milanov, prejudiciul creat clubului prin faptul ca acest jucator nu mai poate fi folosit cel putin doua luni de zile. Atacul lui Cadu asupra lui Milanov este in afara jocului de fotbal si nu s-a vazut nici macar in sporturile de contact in care este permisa lovitura cu piciorul in fata sa fie scosi cinci dinti dintr-o singura lovitura. Aici vorbim de o slutire a jucatorului, conform codului penal, si probabil ca jucatorul se va adresa instantei. El va trebui sa isi faca implanturi, pana acum suferind nu mai putin de cinci operatii. Si clubul se va adresa instantelor pentru recuperarea prejudiciului creat prin accidentarea grava a lui Milanov, care nu mai poate fi folosit o perioada de timp”, a spus Ciprian Damian.

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis, joi, ca fotbalistul echipei CFR Cluj, Ricardo Cadu, care l-a accidentat grav pe jucatorul formatiei FC Vaslui, Jivko Milanov, la meciul din etapa a XX-a a Ligii I, sa fie suspendat noua etape si penalizat cu 18.000 de lei.

Ricardo Cadu a fost eliminat de pe teren, luni, dupa ce l-a accidentat grav pe Jivko Milanov.

Fotbalistul bulgar a pierdut mai multi dinti fiind transportat de transportat de urgenta la spital dupa ce a fost lovit cu piciorul in cap de Cadu, in prima repriza a meciului FC Vaslui – CFR Cluj, contand pentru etapa a XX-a a Ligii I. Incidentul a avut loc in minutul 42 al partidei de luni seara.