Prezenta lui Messi la amicalul Dinamo – Barcelona e obligatorie! Argentinianul are clauza speciala!

700

  Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in contractul incheiat pentru partida amicala cu FC Barcelona, exista o clauza speciala pentru ca argentinianul Lionel Messi sa fie prezent la Bucuresti.

„Sper ca Messi sa depaseasca problema medicala pe care o are si sa fie prezent la Bucuresti la meciul cu Dinamo. Exista un contract cu clauze care specifica faptul ca trebuie sa fie prezenti un numar minim de jucatori care fac parte din echipa nationala a Spaniei. Exista o clauza speciala pentru Messi. Vom incheia zilele urmatoare o polita de asigurare a contractului. Organizarea e absolut impecabila”, a declarat Badea.

Fotbalistul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a suferit o contuzie la piciorul drept, la antrenamentul de luni, si nu a evoluat in meciul amical de marti cu Hamburger SV. Argentinianului i s-a facut, marti dimineata, o ecografie in urma careia s-a constatat ca are un hematom intramuscular. Potrivit serviciilor medicale ale FC Barcelona, perioada de indisponibilitate a lui Messi va fi evaluata in functie de evolutia situatiei jucatorului.

Dinamo va disputa un meci amical cu FC Barcelona, in data de 11 august, de la ora 20.15, pe Arena Nationala din Capitala.

 

Sursa: Mediafax