Prima etapa a adus si prima demisie! Claudiu Niculescu va continua la „U” doar ca jucator!

877

  Claudiu Niculescu a declarat, luni, ca a demisionat din functia de antrenor al formatiei Universitatea Cluj, urmand sa activeze in continuare doar ca jucator pentru echipa ardeleana.

„Am stat de vorba cu Ana Maria (n.r. – presedintele Ana Maria Prodan), amandoi am avut pareri de rau dupa declaratiile pe care le-am dat, desi eu cred ca nu am facut afirmatii chiar atat de dure. I-am spus decizia pe care am luat-o (n.r. – de a demisiona). De echipa se va ocupa in continuare Emil Ursu, antrenorul care era cu mine pe banca”, a spus Claudiu Niculescu la televiziunea Sport.ro.

El spera sa mai poata ajuta formatia ardeleana din postura de jucator.”O sa incerc sa ma pregatesc si sa reintru pe teren. Spun ca o sa incerc pentru ca e greu sa revii dupa atatea luni de inactivitate. Daca nu, sper ca la toamna sau in iarna sa intru intr-un meci sa imi iau adio de la Universitatea Cluj”, a explicat fotbalistul.

Presedintele Ana Maria Prodan a declarat ca nu l-a fortat pe Claudiu Niculescu sa demisioneze. „Nu l-am demis pe Niculescu si nici nu l-am fortat sa demisioneze. Ba din contra, i-am spus ca trebuie sa mergem impreuna pana la capat. De altfel eu nici nu am luat legatura cu niciun alt antrenor. Claudiu Niculescu a decis singur sa renunte, n-a fost impins de nimeni. Eu imi doresc sa ma ajute ca atacant pentru ca stiu ca este un foarte bun fotbalist”, a spus Ana Maria Prodan la Sport.ro.

Claudiu Niculescu a intrat in conflict cu presedintele clubului Ana Maria Prodan dupa partida pierduta cu scorul de 2-6 in deplasare cu Pandurii Targu Jiu in prima etapa a Ligii I. El a preluat functia de antrenor la 12 decembrie 2011 dupa demiterea lui Ionut Badea.

Sursa: Mediafax