Probleme la FC Brasov. Contracte taiate la jucatori

975

Problemele financiare isi fac simtita prezenta in fotbalul romanesc, iar mai multe echipe au decis sa umble la contractele jucatorilor.

O astfel de solutie au pus-o in aplicare si cei de la FC Brasov, care au redus contractele fotbalistilor cu 10-15%.

Presedintele clubului, Ioan Stamatopol, a declarat ca aceste masuri au fost necesare pentru ca echipa lui Ioan Neculae sa reziste in continuare pe prima scena a fotbalului romanesc. In mare planul de reducere a contractelor s-a realizat cu exceptia unor jucatori straini care se lasa induplecati mai greu…

„La noi lucrurile stau cam la fel fiind destul de precara. Am mai taiat din contracte de comun acord cu jucatorii, undeva la 10-15%. Evident ca am avut jucatori care au inteles mai greu aceasta situatie, dar pana la urma am reusit sa conving marea majoritate a fotbalistilor.

Cele mai mari probleme le-am avut cu cei straini… si speram ca in viitor sa renuntam treptat la acesti jucatori urmand sa ne bazam numai pe jucatori din pepiniera proprie.

Duminica vom face prezentarea lotului in Pta Sfatului si speram sa avem langa noi foarte multi sustinatori. Va fi un program interesant cu muzica, cu artisti care vor prezenta niste lucrari in grafitti plus un joc intre echipele de tineret samd”, a declarat oficialul la Sport Total FM.