Probleme la U Cluj. Jucatorii si-au platit avionul din Austria

626

Niculescu, Firtulescu, Popa, Pacurar, Patrascu si Vasile Gheorghe n-au mai acceptat sa faca 13 ore pe drumul dintre Austria si Cluj. Ei au preferat sa isi cumpere din propriul buzunar bilete de avion pentru intoarcerea in tara.

Bugetul de austeritate al ardelenilor anuntat din timp de Ana Maria Prodan e simtit deja de fotbalisti. Vremurile in care deplasarile, fie ele si interne, se faceau exclusiv cu avionul par sa fie apus la echipa antrenata de Claudiu Niculescu. In cantonamentul din Austria, clujenii au mers cu autocarul, iar dupa cele 13 ore de calatorie, mai multi jucatori au hotarat sa nu repete experienta si la intoarcere. In frunte cu antrenorul Niculescu, cinci componenti ai lotului lui „U” au decis sa revina acasa cu avionul si, in consecinta, si-au achitat singuri biletele.
Firtulescu, Dorinel Popa, Pacurar, Patrascu si Vasile Gheorghe l-au insotit pe tehnicianul lor in avion. „Asa este! Am decis sa venim pe cont propriu acasa, dar nu vreau sa mai comentez altceva pe aceasta tema. Astea sunt conditiile!”, a recunoscut Pacurar, unul dintre jucatorii care au scapat de cei 1.000 de kilometri parcursi de catre ceilalti colegi cu autocarul. sursa: prosport.ro