Probleme pentru Reghecampf: Georgievski e out, iar Martinovic pleaca de la Steaua

954

Novak Matinovic (27 de ani) se va desparti de Steaua in aceasta iarna, dupa doi ani si jumatate petrecuti la formatia din Ghencea.  Aventura lui Novak Martinovic la Steaua se apropie de sfarsit.

Fundasul sarb se va desparti de gruparea din Ghencea in aceasta iarna. Finantatorul Gigi Becali i-a dat o hartie prin care poate pleca liber de contract in intersezon.  „Ne despartim de Steaua in conditii amiabile. Ii multumesc patronului echipei ca si-a respectat promisiunea. Este un om de onoare”, a declarat impresarul Zvonko Milojkovic pentru ProSport.

Novak Martinovic era o solutie pentru postul de fundas dreapta, dupa accidentarea lui Georgievski, care va rata toate meciurile din 2012, din cauza fracturii de peroneu suferite cu CS Severin. Un alt fotbalist care evolua pe acest post, Gabi Matei, este si el accidentat.

A fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate la genunchiul drept.  In aceste conditii, postul de fundas dreapta va fi acoperit de Chipciu, care a fost retras de mai multe ori de Reghecampf in acest sezon.

Extrema dreapta va fi folosit Adi Popa, care a facut impotriva celor de la CS Severin unul dintre cele mai bune meciuri de la sosirea la Steaua.  2 ani si jumatate a stat Martinovic la Steaua  5 goluri a inscris Martinovic pentru Steaua in Liga 1