Probleme pentru Zotinca la Sibiu. Vointa a pierdut cu FC Hunedoara

1052

Echipa sibiana a fost invinsa, sambata, pe Stadionul „Municipal”, cu 1-0, de FC Hunedoara, intr-un nou meci de verificare. Unicul gol al intalnirii a fost reusit de Fagarasan, in minutul 75, din penalti, in urma unui hent in careu facut de Papa.

Antrenorul Dorin Zotinca a aliniat urmatoarea formula de echipa: Zavoi – Cruceru, Panait, M. Armenean, Popa – Rebenciuc, Beza, Tatar – Petrescu, Mandrusca, C. Lungu. Au mai intrat portarii Dani Vlad si Piko, precum si jucatorii de camp Burlacu, Papa, Issa, Medesan, Popovici, Heil, Negut si R. Neagu.

CSU Vointa va mai sustine, in aceasta saptamana, alte doua meciuri de verificare, ambele cu Unirea Alba Iulia.

„Am facut aceleasi greseli ca si in alte partide. Este lipsa de comunicare in teren. Suntem inca intr-o fata a cautarilor. Din cauza unor anumite probleme, medicale sau administrative, am fost nevoit sa trimit in teren si de data aceasta o echipa experimentala. Adevarul este ca ne-au si lipsit din start 3 jucatori pe care, de obicei, i-am folosit din primul minut, Dudita, Camara si Musca avand unele probleme de ordin medical. Imi doresc ca sibienii sa aiba rabdare. Eu, in primul rand, trebuie sa am mare rabdare, pentru ca – asa cum am mai spus – am venit aici sa construiesc o echipa, din temelii, nu am preluat o echipa in mare parte formata. Am improvizat pe unele posturi pentru ca este posibil sa vina vremuri in care va trebui sa o fac si in campionat, din cauza diverselor probleme care pot aparea la orice pas. Pentru mine, amicalele sunt doar antrenamente in care testez anumite situatii. Ma ingrijoreaza doar faptul ca este al doilea meci consecutiv de la Sibiu in care nu am inscris. Imi doresc foarte mult sa se ia o decizie la nivelul conducerii administrative care sa ne asigure si noua, celor din iarba, cele necesare pentru a ne putea desfasura activitatea fara probleme. Daca se mai intarzie in luarea unei astfel de decizii, n-ar fi exclus sa fiu eu cel care sa iau o decizie, pentru ca nu imi pot bate joc de tot ceea ce am cladit pana acum, in cariera mea de jucator si antrenor”, a declarat antrenorul principal Dorin Zotinca.