Radoi NU pleaca definitiv de la Steaua. Si-a preluat deja NOUA FUNCTIE

883

Radoi si-a preluat noua functie in staful Stelei.

„Nu stiu ce urmeaza sa fac. Poate voi reveni ca antrenor sau poate ca o sa imbrac costumul si o sa trec in conducere”, spunea Radoi imediat dupa meciul pierdut cu Astra, atunci cand si-a prezentat si demisia. Iar Radoi pare ca nu a aruncat doar o vorba-n vant.

Mirel Radoi a plecat si n-a plecat de la Steaua! Plecat din functia de antrenor dupa un parcurs foarte slab al echipei, Mirel Radoi nu il paraseste definitiv pe nasul Becali si nici echipa pentru care a jucat atatia ani.

Radoi a transmis chiar dupa meciul cu Astra, cand a anuntat ca nu va mai conduce echipa si ca le va lasa aceasta sarcina lui Dica si Titi Dumitriu, ca ar putea „pune costumul pe el pentru a trece in conducere”. Iar acest lucru s-a intamplat mai repede decat s-ar fi preconizat!

Inca de ieri, Mirel Radoi a asistat la antrenamentul Stelei ca un observator si a privit cum fotbalistii se pregatesc prin ochii nu ai unui tehnician implicat, insa cei ai unui manager ori presedinte. Radoi n-a dat indicatii tactice, ci doar a urmarit sedinta de pregatire de pe margine.

I-a propus antrenor nou lui Becali

Pe langa prezenta sa la antrenament, care a intarit faptul ca ar putea ramane la club ca manager, director sportiv sau intr-o alta functie oficiala, Radoi s-a ocupat si de alte lucruri. Acesta a incercat sa isi preia cateva dintre atributii inca de pe acum, iar una dintre ele, scrie editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor, a fost aceea de a asigura comunicarea cu patronul Becali.

Potrivit sursei citate, Radoi a tinut sa-i faca si o propunere lui Becali, transmitandu-i numele antrenorului cel mai potrivit pentru Steaua in perioada urmatoare.

Gazeta Sporturilor scrie ca Radoi ar fi rostit intr-o discutie cu Becali numele lui Edi Iordanescu,actualul antrenor al celor de la Pandurii, una dintre echipele in forma ale campionatului, care tocmai a reusit sa se apropie la un punct de Astra.

Radoi, care este destul de apropiat de Edi Iordanescu, il vede pe acesta ca fiind un antrenor mai potrivit pentru Steaua decat Laurentiu Reghecampf, mai ales ca relatia sa cu actualul tehnician al lui Litex Lovech nu e cea mai buna.

„Ramanem la Pandurii, lucrurile merg prea bine”

Edi Iordanescu a sudat insa un cuplu puternic cu Narcis Raducan la Pandurii, iar situatia buna in care se regaseste clubul in clasamentul Ligii I ii face pe acestia sa spuna, cel putin pentru moment, „Nu” unei despartiri.

„Intotdeauna raspund cu respect, dar nu evit sa raspund. As apela la intelegere din partea dumneavoastra. Eu sunt aici, sunt implicat in proiectul acesta, sunt alaturi de baieti, am plecat pe un drum. Chiar nu as vrea sa mai fie loc de speculatii. Incerc sa imi fac meseria cat mai bine aici si imi rezerv dreptul sa nu comentez mai mult”, a spus Iordanescu la Digisport.

„Este foarte putin probabil, pentru ca ne-am angrenat in acest proiect si dorim sa finalizam frumos ce am inceput aici. Eu si Edi suntem 100% pentru Pandurii in acest moment. In viitor, se poate intampla orice. Nu sunt omul care sa zica ca nu voi ajunge intr-un anumit loc. Lucrurile merg atat de bine aici incat ar fi pacat sa plecam”, a completat si Narcis Raducan, presedintele Pandurilor.

„Sunt sigur ca vor ramane, atat timp cat Mister a vorbit cu mine si mi-a spus sa vin aici pentru a-i ajuta, sunt sigur ca ii vom avea langa noi pana la finalul sezonului. Sunt doi oameni care ne-au ajutat sa ajungem unde suntem”, a precizat si Cristi Sapunaru.

4 dueluri a bifat Edi Iordanescu ca antrenor impotriva Stelei. Acesta a castigat o data (3-1), a pierdut de doua ori (0-3 si 0-3) si a reusit o remiza (1-1)

„Il cunosc pe Mirel, ne-am intalnit si in vara si am discutat multe lucruri, mi-a plasat o impresie extraordinara. Nu mai pun la socoteala ce a reprezentat el ca jucator, ca lider, pentru Steaua, lucruri pe care multi le-ar dori, dar putini le au” – Edi Iordanescu.
sursa: sport.ro