Radoi revine in antrenorat. Cu cine negociaza fostul antrenor al Stelei

506

Radoi la un pas de a reveni in Liga I.

Radoi ar putea declina oferta clubului de Liga a 3-a SCM Pitesti pentru o echipa care are ca obiectiv promovarea in Liga I.

Mirel Radoi negociaza preluarea echipei FC Brasov, anunta astazi publicatia locala Monitorul Expres, care ofera detalii legate de discutiile pe care Radoi le-a purtat zilele trecute cu presedintele clubului, Romeo Pascu.

Conform sursei citate, intalnirea dintre cei doi a avut loc imediat dupa Revelion, intr-un hotel din Predel, iar Romeo Pascu a recunoscut discutiile, fara sa vorbeasca despre o eventuala intelegere.

„Este adevarat ca m-am intalnit cu Radoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat si cu Dica, pentru ca vrea la SCM Pitesti un jucator de la FC Brasov, care este la noi in lot sub forma de imprumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau sa comentez. Miercuri vom avea o sedinta la club cu toti cei din conducere si vom vedea ce strategie vom adopta”, a spus Romeo Pascu.

 Daca nu va ajunge la un acord cu FC Brasov, Mirel Radoi ar putea merge alaturi de Nicolae Dica in Liga a 3-a, la SCM Pitesti.

FC Brasov este pe locul 5 in Liga a II-a, la patru puncte in spatele liderului, si are ca obiectiv promovarea in Liga I.

Adrian Szabo este antrenorul care a stat pe banca echipei brasovene in prima parte a sezonului.

sursa: sport.ro