Rafa Benitez: Acum sa vedem daca Steaua face fata intensitatii!

497

803997-rafael-benitezRafael Benitez a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca gruparea londoneza respecta mult Steaua, adversara din optimile Ligii Europa, insa a precizat ca nu stie daca jucatorii pregatiti de Laurentiu Reghecampf vor face fata presiunii.

Rafael Benitez a afirmat ca a fost avertizat de oamenii care au vazut evolutiile Stelei asupra valorii ei. „Scouterii ne-au spus sa fim atenti, pentru ca Steaua este o echipa buna si stiam ca va fi greu. Vom vedea daca ne vom putea face jocul pe Stamford Bridge, daca ei vor face fata intensitatii, insa ii respectam mult, pentru ca sunt o echipa foarte buna”, a explicat Benitez.

Benitez a mai spus ca se poate baza pe toti jucatorii trecuti pe lista UEFA, cu exceptia spaniolului Oriol Romeu, informeaza site-ul oficial al gruparii londoneze.

„Trebuie sa ma concentrez asupra pregatirii echipei pentru fiecare competitie. Urmatorul joc este o prioritate. Trebuie sa aleg lotul pentru urmatorul meci si sa ma asigur ca va fi unul competitiv. Unii jucatori, precum portarii si fundasii centrali pot juca mai multe meciuri. Pentru extreme, aparatorii laterali si atacanti este mai dificil din cauza intensitatii alergarilor. Daca ai un jucator care este pregatit si se recupereaza repede, atunci e mai usor decat in cazul unui jucator mai in varsta. Trebuie sa analizezi totul si sa stabilesti ce sa faci. Este dificil. In afara lui Oriol Romeu, toti jucatorii sunt disponibili. Nu ne putem baza pe Demba Ba, care nu are drept de joc”, a spus Benitez.