Rapid incepe cursa in Europa League azi cu finlandezii de la MyPa

913

Rapid va debuta azi în tururile preliminare ale Europa League, în compania finlandezilor de la MyPa. Daca pentru noi numele gruparii nordice nu spune mare lucru, singurul element de referinta fiind faptul ca au jucat în urma cu doua sezoane contra celor de la Poli Timisoara, jucatorii finlandezi surprind.

Riley O’Neill, atacantul celor de la MyPa, afirma ca nu stie mare lucru despre Rapid si ca la randul lor nordicii au cautat informatii pe internet despre giulesteni.

„Nu cunosc pe nimeni de la Rapid. M-am uitat pe internet atunci cand am aflat cu cine jucam si am vazut cateva meciuri. Adversarii au un joc foarte bun. Am mai jucat pe canicula si cu alte ocazii. Va trebui sa jucam bine, deoarece Rapid are fotbalisti tehnici. Va trebui sa fim pragmatici, defensivi si poate vom reusi sa marcam un gol”, a declarat O’Neill în momentul în care a ajuns în Bucuresti.

Rapid va disputa meciul din turul doi preliminar al Europa League contra celor de la MyPa, azi, cu începere de la ora 20:30 în direct la DigiSport