”Rapid merge in Liga II!”

749

Giulesti_Stadium_-_RapidFirma care administreaza clubul Rapid are de achitat datorii in valoare de 148.029.085 lei (aproximativ 34 milioane de euro), conform tabelului preliminar de creante admis de adminstratorul judiciar in dosarul de insolventa.

Presedintele AFAN, Dumitru Costin, a declarat ca Rapid nu va primi licenta pentru a evolua in Liga I in sezonul urmator daca Tribunalul Bucuresti nu aproba vineri planul de reorganziare stabilit de creditori.

„Nici macar planul ala acceptat de creditori nu a fost respectat in trei luni de zile, este clara neplata drepturilor salariale deja puse in plan. Daca nici astea nu sunt respectate, atunci nu vad de ce judecatorul ar aproba in instanta un plan care in trei luni de zile e faramite.

In consecinta, adio licenta, Rapid merge in Liga a II-a, in ciuda eforturilor pe care acesti jucatori minunati le fac. Raman fara jucatori, fara licenta si este posbil sa se ajunga si la faliment. Rapidul isi va pierde jucatorii daca nu intelege ca trebuie sa-i plateasca”, a afirmat presedintele AFAN, potrivit Mediafax.