Rapid se întăreşte cu un străin experimentat. VEZI cine-i jucătorul care a jucat în Germania

1042

Odată cu instalarea la cârma formaţiei giuleştene a lui Dan Alexa, FC Rapid a făcut un nou transfer din străinătate, la cererea expresă a noului tehnician, potrivit www.mediafax.ro.

 FC Rapid a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile fundaşului italian Davide Grassi, care ar putea debuta la gruparea giuleşteană în meciul de duminică, cu Farul, din etapa a doua a ligii secunde.

Davide Grassi a evoluat deja în patru meciuri în acest sezon, pentru VFL Osnabruck, toate ca titular.

„Sunt pregătit să joc la Rapid, fizic mă simt foarte bine, jucând deja în patru partide pentru Osnabruck. Am venit la Rapid pentru a face performanță și pentru a readuce echipa în prima ligă. Știu de problemele de la club, însă putem trece peste ele. Pe Dan Alexa îl cunosc din campionatul Ciprului, am jucat contra lui, și sunt sigur că va face treabă bună. Știu că Rapid are foarte mulți suporteri și că sunt foarte atașați de echipă. Sper să-i avem alături meci de meci”, a declarat fotbalistul italian.

În vârstă de 29 de ani, Grassi a mai evoluat în carieră pentru Cattolica, Bonifika, Merida, Sant Andreu, Aberdeen, Sorrento, Triestina, FC Brussels, Dundee United și Aris Salonic.

 

Foto: www.dolcesport.ro