Rapidul a batut cu 2-0 pe MyPa in Finlanda. Urmeaza Heerenven

870

Rapid s-a impus fara nici o problema in dubla cu MyPa. Dupa ce in tur a fost 3-1 pentru giulesteni, rapidistii s-au impus si in Finalnda, scor 2-0.

Golurile Rapidului au fost inscrise de Surdu si Ilijovski, ultimul aflindu-se la prima reusita in tricoul visiniu. Chiar daca rapidistii nu au impresionat in nici unul din cele doua meciuri, diferenta de valoare s-a vazut pe tabela. Giulestenii au jucat meciul din Finlanda pe un teren sintetic, suprafata cu care nu sint obisnuiti. Pancu nu a fost in lotul pentru meciul cu MyPa, lasat acasa pentru ca, din cite se stie, este accidentat.

In turul urmator, Rapid va juca impotriva olandezilor de la Heerenven, pe 2 si 9 august, returul la Bucuresti.

Zotta l-a felicitat pe Sabau la Sport.ro ca i-a odihnit pe jucatori cu Mypa si a anuntat ca Albut poate sa fie sigur de postul lui dupa meciul facut: „Vom ajunge tarziu la Bucuresti, pe la 5 dimineata abia se vor duce la somn jucatorii si duminica avem meci la Galati. Ma bucur ca Sabau i-a mai odihnit pe titulari. Pancu nu cred ca isi revine pana duminica. Goga s-a miscat foarte bine, toti au jucat bine. Si Surdu la fel! Albut a avut vreo 2 interventii foarte bune, ma bucur ca este din ce in ce mai important pentru noi, pe care ne putem baza”.