Rapidul aproape de transferul anului. Copos il aduce pe Codrea

841

La 14 ani de la plecarea de la Dinamo, Paul Codrea (31 de ani) se gandeste serios sa revina in Liga 1, la o alta echipa din Capitala.

Liber de contract, mijocasul este in negocieri cu mai multe echipe, atat din tara, cat si din strainatate. Prima varianta ramane insa o echipa de la noi. Codrea ne-a dezvaluit ca e in discutii cu Rapid!

“N-am intrat inca in miezul problemei, a fost o discutie de principiu. Mi-am dat acordul, acum urmeaza sa ne intelgem clar. Nu am vorbit cu Sabau, dar il stim cu totii , a fost mare jucator, e un antrenor foarte bun si are scoala italiana in sange.

Ramane de vazut cand voi merge la Bucuresti la discutii, este in functie de ce ne intelegem la telefon. Dinamo nu m-a cautat, dar am zis ca as fi deschis discutiilor”, a dezvaluit Paul Codrea pentru Dolce Sport.

Mijlocasul este dezamagit insa pentru ca echipa sa de suflet, Poli Timisoara, nu i-a facut nici o oferta, desi el s-a aratat interesat sa joace pentru formatia din Banat.

“Aveam de gand sa stau acasa, mai ales cu nasterea viitorului copil. As fi vrut foarte mult. Dar nu am posibilitatea sa raman acasa”, a mai spus Codrea.