Rapidul l-a transferat oficial pe Ilijoski de la FC Brasov

544

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca atacantul macedonean Baze Ilijoski a semnat un contract valabil patru ani cu gruparea giulesteana, oficialul precizand ca acesta nu a venit din postura de jucator liber, ci a fost cumparat de la FC Brasov.

„Baze Ilijoski e al nostru, gata! S-a rezolvat astari dimineata la ora 07.00. Toata noaptea am negociat si abia la 07.00 am semnat. A fost greu sa il aducem pentru ca in cele din urma nu a venit liber, l-am cumparat de la Brasov. Nu mai conteaza suma de transfer, sunt stors definitiv”, a spus Copos.

Oficialul rapidist a mentionat ca negocierile cu atacantul macedonean au fost dificile si spera ca acesta sa isi arate personalitatea puternica din timpul tratativelor si pe teren. „Negocierile au durat, a fost dificil, toata noaptea am discutat pentru ca acest jucator are o personalitate si un caracter foarte puternice. Sper ca aceasta personalitate puternica sa dea roade si pe teren”, a precizat George Copos.

Initial, impresarii jucatorului macedonean au sustinut ca Baze Ilijoski a depus memoriu la FIFA ca urmare a restantelor financiare de la FC Brasov si poate semna cu Rapid din postura de jucator liber, insa in final conducerea giulesteana a ajuns la un acord de transfer cu gruparea ardeleana. Ilijoski a plecat in aceasta dimineata in Scotia pentru a se alatura lotului condus de Ioan Ovidiu Sabau aflat in cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara.