Rapid vrea sa castige meciul cu Steaua cu 3 – 0, la masa verde

962

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi seara, dupa calificarea in optimile de finala ale Cupei Romaniei, ca echipa giulesteana ar fi trebuit sa castige la masa verde meciul cu Steaua, din Liga I, deoarece este incorect modul in care s-au comportat stelistii.

„Suporterii Rapidului sunt cei mai buni din tara, iar ceea ce au facut organizatorii meciului Steaua – Rapid, de pe Arena Nationala, e o rusine. E o rusine si pentru observatorul LPF si pentru brigada de arbitri. Pentru ceea ce au facut suporterii Stelei impotriva rapidistilor trebuia sa se opreasca meciul, e clar. Regulamentele sunt foarte clare in sensul asta. Suporterii Rapidului s-au comportant extraodinar, sunt cei mai buni”, a spus Copos, adaugand, intrebat daca Rapid ar fi trebuit sa castige meciul la masa verde: „Asa trebuia, pentru ca e incorect ce au facut si modul in care s-au comportat stelistii”.

George Copos a precizat ca are incredere in jucatorii foarte tineri ai echipei Rapid: „Eu cred foarte mult in viitor, viitorul suna bine la Rapid, uitati-va de jucatori au intrat asatzi, de la 19 la 23 de ani, care au facut un joc foarte frumos. Viitorul suna bine la Rapid si am mare incredere in copiii Rapidului. Contez pe ei si voi face presine asupra lui Nelutu Sabau, sa ceada in jucatorii tineri de la Rapid”.