Rapidul vrea sa faca transferul sezonului. Pantilimon aproape de Giulesti

452

Rapidistii vor sa dea o ultima lovitura pe piata transferurilor si incearca sa obtina imprumutul uriasului Pantilimon (2,03 metri) de laManchester City.

Copos cauta in aceste zile sa aduca un portar pentru a-l inlocui pe Coman, dupa ce Albut a avut evolutii modeste in cele doua partide bifate de el ca titular, cu MYPA (3-1) si cu FC Vaslui (2-2). Impresarii s-au grabit sa vina cu variante, insa patronul din Grant nu agreeaza aducerea unui goalkeeper strain, de peste 30 de ani, asa cum sint polonezii Mielcarz (32 de ani) si Przyrowski (31 de ani). Nici Sabau nu e incintat de idee. „Un portar trebuie sa vorbeasca mult si, daca luam un strain, pina invata limba, se termina turul”, i-a zis antrenorul finantatorului.

Visul lui Copos e repatrierea lui Bogdan Lobont (34 de ani), de la AS Roma, insa problema o reprezinta salariul de un milion de euro pe care-l are Lobby in Italia. Internationalul roman ia in calcul o revenire acasa la anul, cind va deveni liber de contract.

Ultimul nume aparut pe lista patronului din Grant e Costel Pantilimon, de la Manchester City! Portarul de 25 de ani ar putea ajunge in Giulesti sub forma de imprumut, avind in vedere concurenta mare pe care o are in Anglia. In plus, faptul ca in sezonul trecut n-a prins nici un meci in campionat l-a indepartat de echipa nationala.

4 meciuri oficiale a bifat Pantilimon in tricoul lui City: trei in Cupa Ligii si unu in Cupa Angliei