Razvan Burleanu a DEZVALUIT numele SELECTIONERULUI Romaniei daca ne calificam la Euro 2016. VEZI cine este

1114

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal,  a declarat, pentru televiziunea Sport.ro, ca Romania este 100% calificata la turneul final din Franta, Euro 2016.

Romania merge la Euro, iar Anghel Iordanescu va fi selectionerul nationalei in Franta, este anuntul facut aseara de Razvan Burleanu la Ora Exacta in Sport.

Iordanescu are contract doar pana la finalul campaniei preliminare, insa Burleanu vrea sa i-l prelungeasca pana vara viitoare.

„Eu personal sunt foarte, foarte incantat de modul in care staff-ul tehnic se dedica si pregateste meciurile. Romania merge 100% la Euro, iar Anghel Iordanescu va fi selectioner. Avem o atmosfera extraordinara la nivelul echipei nationale si exista o unitate de grup.”

Burleanu a mai dezvaluit la Sport.ro faptul ca incasarile Federatiei in primele opt luni ale anului sunt peste cele din anii trecuti.

„Am preluat Federatia cu pierderi de 5 milioane de euro. Am recuperat anul trecut un milion, iar anul asta ne-am propus pierderi de 500 de mii. Insa dupa opt luni suntem pe zero”, a mai spus presedintele Federatiei.

Foto: monitorulvn.ro