Razvan Florea si-a inaugurat bazinul de natatie de la Constanta in valoare de 600.000 de euro!

1699

bazinRazvan Florea si-a inaugurat un bazin de natatie la Constanta, valoarea investitiei fiind de aproximativ 600.000 de euro, dintre care 200.000 din fonduri europene, potrivit mediafax.ro.

La inaugurare au fost prezenti primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, viceprimarii Decebal Fagadau si Gabi Stan, fostii antrenori ai lui Razvan, Octavian Tileaga si Gina Handrea, precum si Elena Francu, membru in COSR.

Denumit „Atena Swiss Center”, bazinul de 25 de metri lungime se intinde pe o suprafata de 600 metri patrati si are patru culoare. In cadrul complexului se mai afla un bazin mai mic, destinat copiilor cu varste intre doi si patru ani, doua saune, vestiare si un magazin cu echipament sportiv.

„Este un vis inca din 2004 care, din pacate sau din fericire, a luat nastere in acest an. Din 2010, de cand mi-am incheiat cariera, am incercat sa dezvolt acest proiect, iar sotia mea, Oana, a dus greul acestui bazin. Bazinul poate fi folosit de toti iubitorii de sport. Sunt putin coplesit de emotie, multumesc tuturor celor care m-au sprijinit, familie, autoritati locale. Doamna Francu a fost ca o mama pentru mine, unul dintre mentorii mei, care m-a sprijinit in toate momentele, bune si mai putin bune”, a declarat Razvan Florea, medaliat cu bronz la 200 de metri spate la Atena.