Real are un nou antrenor. Marele Zidane a semnat cu „galacticii”

1660

Zinedine Zidane este noul antrenor al Realului, acesta fiind prezentat luni seara la Real ca noul antrenor al echipei.

Fostul star francez si-a vazut visul cu ochii. Dupa un an si jumatate la Castilla, Zidane a fost numit principal la Real Madrid. Nu toata lumea il vede sa reziste mult in aceasta functie.

Culmea, pentru Benitez, meciul cu Valencia a fost special. A fost pentru prima oara adversar pentru Mestalla, dupa 12 ani.

In schimb, Zidane a debutat ca jucator la Real Madrid tocmai intr-un meci cu Valencia, cand Benitez era antrenor acolo, meci pierdut de francez.

Varianta Mourinho

Fostul presedinte al Realului, Ramon Calderon sustine ca Mourinho va veni din iunie la Madrid, daca rezultatele lui Zidane nu vor fi convingatoare.

„Ii doresc toate cele bune lui Zidane, dar ii va fi greu. Daca nu va avea succes, atunci Jose Mourinho va fi pe banca din iunie, sunt sigur de asta. Este o mare oportunitate pentru el, dar nu are experienta si asta este o problema”, spune Zidane.

Varianta BOMBA: Guardiola

Pep Guardiola la Real? Suna ca un scenariu SF in prezent, insa nu si pentru jurnalistul Graham Hunter, foarte apropiat de antrenorul catalan.

Potrivit BBC, jurnalistul britanic sustine ca Real deja a dat primele telefoane: „Este un fapt ca acum sase saptamani cei de la Real Madrid l-au sunat si l-au intrebat daca vrea sa preia echipa.”

 

sursa: sport.ro