Real Madrid vinde bilete la antrenamente in SUA

1040

Real a transformat de ani buni perioada de vara intr-o mega-afacere. Fie ca a fost vorba de America sau Asia, albii au obtinut venituri importante din meciurile amicale disputate, dar mai ales din merchandising.

In urmatoarele saptamani, Mourinho isi va duce elevii din nou in SUA, unde, pe langa amicale, fanii ii vor putea urmari pe Ronaldo&Co si la antrenamente. Preturile biletelor pentru sedintele de pregatire sunt, insa, extrem de piperate, chiar si pentru puterea de cumparare a americanilor. Fiecare antrenament va fi deschis pentru spectatori timp de o ora si jumatate, dar acestia vor fi nevoiti sa cumpere tichete care vor varia intre 69 de euro si 311 euro (aproximati 1400 lei). Cei care vor cheltui de trei ori mai mult decat pentru partida tur din Supercupa Spaniei, unde Real se va lupta pe Camp Nou cu Barcelona, vor fi, totusi, privilegiati. Ei vor avea ocazia sa isi salute eroii si sa obtina autografe de la acestia.

De notat ca, in turneul din SUA, Real va da piept cu echipa lui Beckham, LA Galaxy, iar biletele pentru acest meci ajung si la 448 de euro. Cum se anunta o afluenta record in ceea ce priveste fanii blanco, oficialii de pe Bernabeu se asteapta la castiguri importante.

3 amicale are deocamdata programate Real in State. Pe langa partida cu LA Galaxy, madrilenii vor mai infrunta pe Celtic si Milan

105 euro este cel mai ieftin bilet la Supercupa Spaniei. Meciul tur dintre Barcelona si Real va avea loc pe 23 august.