Rednic n-a scapat de SUSPENDARE. Vezi CATE etape a luat antrenorul lui Dinamo

958

Mircea Rednic are probleme mari dupa iesirea nervoasa din meciul lui Dinamo cu CFR Cluj, potrivit MEDIAFAX.

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, trimis in tribuna de arbitrul Radu Petrescu la meciul de luni cu CFR Cluj, a primit din partea Comisiei de Disciplina a FRF o sanctiune cu suspendare de doua jocuri si o penalitate sportiva de 320 de lei, informeaza site-ul oficial al LPF.

In cadrul aceleiasi sedinte a Comisiei de disciplina a FRF de vineri, mijlocasul dinamovist Cosmin Matei, eliminat in aceeasi partida pentru ca a scuipat inspre un adversar, a fost sanctionat cu suspendare pentru trei jocuri si a primit o penalitate sportiva de 7.000 de lei.

Formatia Dinamo a fost invinsa, luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I, in care de la gazde au fost eliminati trei jucatori, Feussi, Steliano Filip si Cosmin Matei.

Feussi si Matei au fost eliminati dupa ce au primit cate doua cartonase galbene, in timp ce Matei a fost eliminat direct pentru ca a scuipat inspre un adversar. Rednic a fost trimis in tribuna de arbitrul Radu Petrescu pentru proteste.