Rednic si Hagi, in conflict. Ce replica ACIDA i-a dat antrenorul lui Dinamo „Regelui”

553

Mircea Rednic isi Gica Hagi sunt in conflict.

„M-a deranjat ca Hagi m-a facut stramb”, a fost reactia lui Rednic dupa victoria lui Dinamo cu 3-1 in fata celor de la Voluntari.

Rednic a raspuns atacurilor lui Hagi dupa meciul lui Dinamo cu Voluntari:

„A fost cea mai scurta deplasare. Singura problema a fost cu banca. Eram obisnuiti sa ne uitam in alta parte. Suntem peste Steaua, la 6 puncte de locul 6, la 7 de locul 7. Suntem preocupati sa ne recuperam cat mai repede.”

„Nu m-am suparat. Nici suporterii nu trebuie sa-l taxeze pe Hagi, e unul dintre cei mai buni jucatori din Romania. Sa spui ca echipa lui Dinamo joaca… echipa lui deseneaza. M-a deranjat ca m-a facut stramb. Nu imi place sa se lege de fizicul meu. Si eu pot sa spun multe despre el, dar e vorba de respect.”

„Ca imi arata 5 degete, pai daca asta e cea mai mare performanta. Si eu ii arat patru Cupe… diferenta dintre mine si el e ca el se chinuie de trei ani sa fie unde e. Ei in trei luni sunt la trei puncte de el. Asta e strategia mea, pe termen scurt. El e pe termen lung. Ne mai intalnim cu Viitorul. Noi am jucat cu 10 oameni 70 de minute. Si ei nu au ajuns la poarta pana atunci. Sa fie sanatos, noi mergem inainte.”, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

sursa: sport.ro