Reghe a comentat SITUATIA Stelei. Ce crede despre jocul ros-albastrilor

918

Laurentiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei si actualul tehnician de pe banca celor de la Litex Loveci, a comentat situatia in care se afla echipa cu care a luat doua campionate.

„Ros-albastrii” au ratat toate obiectivele in startul acestui sezon: Supercupa Romaniei, Liga Campionilor, Europa League si tremura serios pentru prinderea unui loc in play-off-ul Ligii 1.

„La Steaua sint multe probleme mici si toate adunate au adus echipa in situatia de fata. Sint fotbalisti foarte buni. Cred ca Steaua are o sansa foarte mare sa cistige titlul, mai ales la ce lot are. Cind am venit la Steaua era aceeasi situatie. Se spunea ca jucatorii erau blazati, slabi si ati vazut unde am ajuns. In continuare o vad doar pe Steaua favorita la titlu. Jocul ma contrazice, dar sper ca Steaua sa termine pe primul loc. Trebuie sa munceasca sa continue ceea ce am inceput. Sper sa profite de aceasta sansa, pentru ca ar intra direct in turul 3 in Liga Campionilor”, a spus Laurentiu Reghecampf la DigiSport.

„TOTUL TINE DE STRATEGIA ANTRENORULUI”

Tehnicianul a comparat situatia in care se afla Steaua acum cu cea din 2012, cind a preluat echipa de la Mihai Stoichita:

„Si eu am trecut prin asta si nu doar la inceput. Dupa primul an i-am pierdut pe Chiriches si pe Rusescu, apoi a plecat Bourceanu. L-am adus pe Sinmartean si nimeni nu-l vedea jucind in fata apararii, dar a facut-o excelent. Szukala a venit la noi dat afara de Petrolul si toti spuneau ca facem o greseala. L-am adus pe Varela, care 4 luni nu a jucat si apoi a intrat fundas dreapta. Totul tine de strategia fiecarui antrenor”.

…despre evolutiile slabe ale lui Chipciu si Popa: „Toata echipa joaca asa cum joaca. Nu trebuie sa ne uitam doar la Popa si la Chipciu, chiar daca ei sint jucatori de nationala. Tot colectivul trebuie sa faca fata Stelei”

…despre mijlocul Stelei: ”Nu stiu daca problema Stelei e acolo. S-au primit multe goluri, s-au dat putine, nu stiu. Muniru a avut un an incredibil la CFR, l-am vrut si eu atunci, dar s-au cerut bani multi pe el. Arata ca are potential si e un jucator foarte util echipei. Breeveld e si el bun, la fel si Filip, care are deja 3 titluri cu Steaua.”

Sursa: gsp.ro