Reghecampf: A fost o greseala foarte mare a lui Razvan, ne-a costat foarte mult!

910

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, s-a declarat dezamagit de infrangerea suferita, luni, in meciul cu FC Vaslui, scor 1-3, fiind de parere ca formatia sa a controlat meciul, dar a primit goluri in urma unor greseli individuale si a pierdut, astfel, pe mana ei intalnirea.

„Ultimele 30 de minute au fost negre pentru Steaua. Pana atunci am reusit sa facem un joc bun. Am avut doua doua situatii in care trebuia sa marcam, sa facem 2-0, 3-0, dar dintr-un corner – nu stiu daca cineva a atins mingea la sutul lui N’Doye – am primit un gol. Ce a urmat nu are rost sa mai discutam, pentru ca a fost o greseala foarte mare a lui Razvan, care ne-a costat foarte mult. Sunt suparat ca am pierdut. Trebuie sa vedem unde am gresit”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Tehnicianul a adaugat ca jucatorii sai trebuie sa se comporte matur si sa repare ce au gresit. „Ultimele 20 de minute ne-am aiurit, am inceput sa pierdem foarte multe mingi simple. Pe Adi Popa l-am scos pentru ca nu mai putea. Trebuia sa mai introduc un varf, sa punem presiune, aveam 1-0. Dar noi am primit gol din faza fixa. Noi ne-am batut singuri, daca analizezi concret. Trebuie sa strangem randurile, sa fim barbati si sa castigam urmatoarele meciuri. Nu trebuie sa dam vina pe nimeni, noi am gresit, noi trebuie sa reparam. E un sentiment de frustrare, mai ales ca am avut meciul in mana. Cand te bati singur e greu de digerat infrangerea”, a mai spus Reghecampf.