Reghecampf a pus gand rau Rapidului: Batem si ne desprindem in clasament

979

Laurentiu Reghecampf a sustinut o conferinta de presa, in care a prefatat derby-ul Steaua – Rapid, care se va disputa luni, la 20:30, pe Arena Nationala.Antrenorul ros-albastrilor spune ca elevii sai au moralul ridicat dupa egalul obtinut in Europa League la Stuttgart (2-2) si este increzator inaintea derby-ului cu rivala din Giulesti.

„Meciul cu Rapid este unul care ne motiveaza foarte mult s,i pe care vrem sa-l cas,tigam. Vom aborda acest meci ca sa-l cas,tigam. Tase s,i Rusescu se antreneaza, dar sper ca pana luni sa fie ok, la fel s,i Nikolic. Dar, daca nu-s,i vor reveni nu este o problema pentru ca Steaua are un lot foarte bun.

Avem un moral bun, dupa acest rezultat de la Stuttgart. Vad ca multi nu inteleg cine este Stuttgart, locul 6 din Germania.

Este important sa continuam acest drum s,i, incurajat,i de un public numeros, pentru ca sunt convins ca stadionul va fi arhiplin, atunci sper sa s,i reus,im. Ne intereseaza cele trei puncte ca sa ne desprindem cat mai mult de celelalte echipe iar, la final, sa cas,tigam campionatul.

Rapid are un antrenor foarte bun, exista o rivalitate mai veche. Trebuie sa fim atent,i la jucatorii lor important,i, cum ar fi Herea. Eu am rezultate bune in fat,a Rapidului. Am auzit ca domnul Zotta a spus ca nu mai s,tie de cand a batut Steaua pe Rapid. Astea sunt chestii de gradinit,a. Important este cum voi reus,i sa-mi motivez jucatorii, mai ales ca vin dupa un meci foarte greu la Stuttgart. Va fi s,i un spectacol al galeriilor.

Eu fac echipa la Steaua, nu altcineva. Vom vedea care va fi formula de start, asta s,i in funct,ie de starea de sanatate a jucatorilor”, a declarat Laurentiu Reghecampf.