Reghecampf a sarit sa bata un ziarist in Austria! MM l-a oprit la timp

459

Antrenorul Laurentiu Reghecampf s-a enervat ca reporterii au asistat la antrenament, a amenintat si a fost oprit de Mihai Stoica sa nu loveasca, conform gsp.ro.

„Esti un timpit si un dobitoc! Daca eu nu vreau sa scrii ceva, nu scrii! O sa-i sun pe sefii tai la Bucuresti ca sa ma asigur de asta!”. Asa a reactionat Laurentiu Reghecampf fata de reporterul Gazetei Sporturilor prezent in cantonamentul din Austria.

Antrenorul s-a suparat ca ziaristii au asistat la sedinta de pregatire de ieri, din afara terenului, in conditiile in care el inchisese antrenamentul. Fotografii au „tras” de pe niste sine de tren, din spatele uneia dintre porti. „Veti fi dati in judecata fiindca folositi imagini din antrenament fara acordul clubului” a fost prima reactie a stelistilor.

Pretextul iesirii nervoase a lui Reghecampf l-a constituit accidentarea lui Pintilii, care a parasit terenul inaintea colegilor lui si a mers pe banca, unde masorii i-au aplicat gheata pe gamba. „Abia ai asteptat sa dai stirea ca s-a accidentat Pintilii!”, a interpretat Reghe. El a sarit sa-l loveasca pe reporterul GSP, dar a fost oprit de catre Mihai Stoica! MM a asistat la scena si i-a strigat tehnicianului: „Reghe, opreste-te, nu face asta! Nu da bine!”. „TE IAU LA SUTURI!”, a continuat Reghecampf.

Trimisul Gazetei a plecat din zona inainte ca incidentul sa degenereze. Spre seara, ofiterul de presa Catalin Fainisi a anuntat ca, de astazi, antrenamentele vor fi iarasi deschise presei. Dupa o ora, a revenit si a retras decizia.