Reghecampf, ca si demis de la Al Hilal! Se intoarce la STEAUA?!

971

Laurentiu Reghecampf trece prin clipe grele la arabi, acolo unde presa spune ca este ca si demis. Sa fie momentul reintoarcerii la Steaua?

Adus cu mare tam-tam in vara in Arabia Saudita, tehnicianul roman a dezamagit la carma lui Al Hilal. In campionat este abia pe locul 4, cu sanse infime la titlu, fiind la 9 lungimi distanta in spatele liderului, Al Nasr. Al Hilal a pierdut in acest sezon 14 puncte, cu unul mai putin decat a pierdut in tot sezonul trecut Sami Al Jaber, legenda clubului, care a fost dat afara pentru a i se face loc lui Reghecampf.

In plus, toate nemultumirile seicilor vin pe fondul faptului ca principalul obiectiv al sezonului – cucerirea Ligii Campionilor Asiei – a fost ratat, Al Hilal pierzand finala disputata in fata lui Western Sydney. Nu in ultimul rand, faptul ca tehnicianul roman s-a opus vanzarii lui Mihai Pintilii, fotbalist cu un salariu foarte mare, care nu e pe placul conducerii, a creat un nou val de nemultumiri in randul oficialilor.

Ca atare, potrivit Akhbaar24, Al Jazirh si Al Watan vineri Reghecampf a fost chemat in „audienta” la seici care i-au propus rezilierea contractului. Din cate se pare fostul antrenor al Stelei nu s-ar opune variantei, dar cere sa se respecte clauzele din contract, astfel incat sa fie despagubit cu o suma cu foarte multe zerouri.

„Discutiile au fost dure si nu s-a ajuns la un acord intre cele doua parti, care au opinii diferite. Conducerea clubului ia in calcul, ca optiune, inlocuirea antrenorului, pentru a remedia ce se mai poate remedia, pana la finalul sezonului”, scriu sursele citate.

Fanii ii vor „capul”

Nici fanii nu il sustin pe Reghecampf, la ultimele meciuri acestia strigand in mai multe randuri „Demisia, demisia”. Ei il vor inapoi pe Al Jaber, care a fost o adevarata legenda ca jucator.

Mai mult, suporterii lui Al Hilal au intrat intr-o disputa extrem de violenta din punct de vedere verbal cu sotia antrenorului. Totul a plecat de la o poza care il infatisa pe Reghe in ipostaza de instalator. Fire extrem de vulcanica, nevasta tehnicianului a replicat cu injurii greu de reprodus, care au oripilat lumea araba.

Sursa: prosport.ro