Reghecampf: Cine este Tranva?

868

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinta de presa, ca desi Spartak Trnava „este o formatie puternica, bine asezata”, nu poate pune probleme elevilor sai.

„Steaua trebuie sa-si propuna obiective reale, nu îndraznete. Primul obiectiv este sa ne calificam în grupe, apoi în primavara europeana, dupa care în semifinale si în finala. Nu cred ca este un jucator la Steaua care sa nu-si doreasca sa joace o finala de Liga Europa. Daca vom continua pe acest drum, avem sanse foarte mari. Jucatorii au simtit ce pot face aceste antrenamente si sunt foarte încrezator. E o mândrie sa joci în Liga Europa si din trei în trei zile”, a spus Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf este de parere ca Steaua poate câstiga cele doua meciuri cu Spartak Trnava, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Europa. „Emotii sunt înaintea fiecarui meci. O echipa care pregateste foarte bine meciul, nu va avea emotii. Baietii trebuie sa trateze partida foarte serios si sunt sigur ca dupa meciul de la Ploiesti vom avea cel putin 20.000 de oameni în tribune. Ne intereseaza doar sa ne calificam. Steaua poate câstiga si meciul retur. Ar fi foarte bine sa marcam cât mai multe goluri si sa nu primim”, a completat Reghecampf.

Sursa: Mediafax