Reghecampf despre meciul cu Pandurii: O victorie ne poate aduce titlul!

974

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a prefațat meciul roș-albaștrilor, de la Târgu Jiu, cu Pandurii.

„Un meci foarte greu cu Pandurii, un joc important, ne poate duce spre titlul 24! Pandurii este o echipă foarte bună, pe locul 2, cu un joc foarte frumos. Noi mergem să câștigăm, dar orice punct e foarte bun. Vom încerca să atacăm, să marcăm, suntem puternici pe benzi. Când Steaua merge în provincie, stadioanele sunt pline, iar jucătorii sunt motivați, așa că trebuie să fim pregătiți. Dacă băieții vor câștiga, atunci primesc 20.000 de euro. E o stare de oboseală a jucătorilor care au fost la lot și au jucat 90 de minute”, a spus Reghecampf.

„Cei de la Pandurii ne pot surprinde, nu doar Răduț și Maxim. Trebuie să fim atenți, să blocăm jocul lor de pase, avem calitate să facem acest lucru”, a mai afirmat Reghecampf.

Reghecampf speră ca Adi Rocha să treacă peste perioada mai puțin fastă, iar Steaua să se poata baza din nou pe atacantul brazilian.

„Am avut o discuție cu Rocha, știe ce vrem de la el, în următoarele meciuri o să-și schimbe atitudinea. Adi își dorește foarte mult să marcheze, însă eu vreau să joace mai bine”.

CFR a pierdut în fața Viitorului Constanța, scor 0-1, iar Reghecampf este mulțumit că Steaua și-a menținut avantajul mare față de campioana României.

„Ne bucură înfrângerea celor de la CFR, o echipă foarte puternică, e bine că am rămas la 12 puncte de ei”, a mai afirmat Reghecampf.