Reghecampf dupa calificarea in grupele Europa League: Am o echipa tare de tot!

535

Reghecampf e entuziasmat de succesul cu Ekranas si face deja planuri pentru primavara europeana.

– Domnule Reghecampf, ati cistigat „dubla” asta cu 5-0, la „general”. Cum vi se pare rezultatul?
– E formidabil ca am invins si acasa cu 3-0, dupa ce cistigasem si in tur! Dar sintem constienti cu totii ca de abia acum incepe greu pentru noi, adversare din ce in ce mai tari.

– V-ati gindit pina unde poate sa acceada Steaua in competitia asta?
– Eu ma gindesc sa trecem de grupe, indiferent de adversarele pe care le vom afla astazi. Chiar n-am nici o preferinta in privinta tragerii la sorti. Valoarea echipei e suficient de mare ca sa ne calificam.

– Vin Tatu si Teixeira?
– Tatu revine, da, va fi la antrenamente de saptamina viitoare. Sa vedem care e situatia lui medicala in acest moment, dar e un fotbalist bun, foarte bun, unul pe care noi ni-l dorim. Iar Teixeira e posibil sa ajunga si el. Insa pina nu va fi luat nu pot sa comentez prea mult despre el, acum e fotbalistul Rapidului.

– Jucatorii vor sarbatori dupa meci?
– Ce sa sarbatoreasca? Nu e nimic de sarbatorit! Am scos-o pe Ekranas, dar asta era ceva normal, anormal ar fi fost sa fi ratat calificarea! Si oricum, noi ne pregatim pentru meciul cu Otelul din acest moment.

„Ma bucur ca echipa a inteles ce a facut gresit la Vaslui si, de asemenea, sint fericit ca jucatorii pe care i-am folosit pe parcurs, Costea, Prepelita, Puscas, au intrat foarte bine” (Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua)

„Sa fie o grupa accesibila, ca sa ajungem in primavara europeana! Obiectivul e calificarea, deci pe cit posibil sa evitam adversare foarte tari” (Adrian Popa, mijlocas Steaua)

„Am jucat cu gindul la Mihaita Nesu. E de neimaginat sa te accidentezi atit de rau incit sa nu mai poti juca fotbal!” (Andrei Dumitras, fundas Steaua)