Reghecampf: E o perioada grea, se simte oboseala!

861

Laurentiu Reghecampf, a declarat, luni seara, dupa infrangerea din meciul cu FC Brasov, scor 1-3, ca jucatorii sai trebuie sa fie mai atenti si sa aiba mai multa determinare si curaj in fata portii.

„Este pacat ca o echipa care a jucat 90 de minute, Steaua, sa piarda in acest fel. Trebuia sa fim mai atenti. Ne trebuie mai multa determinare si curaj in fata portii. Ne-a surprins Brasovul ca a reusit sa marcheze repede si a avut si cateva ocazii, dar daca noi marcam golul de 2-2, alta era situatia. Nu pot sa spun ca e bine sau rau ca se joaca trei etape din retur anul acesta. Pentru noi e o perioada grea, se simte oboseala, dar totusi am terminat turul la 7 puncte fata de locul 2 si nu trebuie sa ne consideram nemultumiti. Daca reusim sa mentinem aceasta distanta e bine pentru noi”, a declarat Reghecampf.

Echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formatia FC Brasov, in ultimul meci al turului Ligii I (etapa a XVII-a), in care arbitrul Marius Avram a dictat patru lovituri de pedeapsa.