Reghecampf ii priveste de sus pe dinamovisti: Nu vad nicio miza!

1050

reghecampf_laurentiu_29753100Laurentiu Reghecampf, a declarat marti, dupa meciul cu Gloria Bistrita, scor 1-0, ca il bucura punctele obtinute si ca in etapa viitoare, in care adversara va fi Dinamo, va folosi echipa de baza, pentru ca isi doreste victoria desi jocul nu are o miza foarte mare.

„Ma bucur ca am castigat, sunt trei puncte importante. Au evoluat foarte multi jucatori care nu au jucat prea mult in acest campionat, ati vazut diferenta. Am spus-o si alta data ca avem o echipa puternica si e foarte greu pentru orice jucator sa evolueze la Steaua. Cateva lucruri pozitive: Iancu, care a marcat, Cojocaru, un portar foarte bun, care a avut cateva parade exceptionale… Dupa meciul cu Dinamo, jucatorii care au evoluat mai mult in acest campionat vor primi vacanta, iar cei care nu au jucat foarte mult vor mai avea ocazia sa arate ce pot, sa demonstreze ca merita sa ramana la Steaua. O calificare in Liga Campionilor si un traseu bun o sa-i faca sa ajunga la o valoare si mai mare decat au acum. Ne dorim sa castigam meciul cu Dinamo, dar de sarbatorit vom sarbatori in ultima etapa. Nu vad o miza foarte mare la jocul cu Dinamo, in afara rivalitatii dintre galerii. Nu mai conteaza prea mult acest meci, doar pentru palmares. Cu Dinamo o sa vedeti echipa de baza”, a spus Reghecampf.

Intrebat cand va discuta cu patronul despre viitorul lui la Steaua, Laurentiu Reghecampf a raspuns: „Dupa meciul cu Dinamo”.

De cealalta parte, antrenorul Gloriei Bistrita, Nicolae Manea, a declarat ca elevii sai au incercat sa se ridice la nivelul Stelei. „E diferenta de valoare intre noi si Steaua. Jucatorii mei au incercat sa se ridice cat de cat la nivelul campioanei, chiar daca Steaua nu a avut echipa de baza. Cu putina sansa puteam face un egal. M-a impresionat portarul Stelei, care a avut cateva interventii extraordinare. Era normal ca Steaua sa se respecte, e campioana pe merit”, a afirmat Manea.