Reghecampf: Nu pleaca niciun jucator in iarna!

1001

Intrebat intr-o interventie telefonica la DigiSport daca ii doreste pe jucatorii Herea, Teixeira si Rui Duarte, in conditiile in care rapidistii sunt neplatiti de mai multe luni si ar putea deveni liberi de contract, Reghecampf a raspuns:

” Eu stiu ce discutie a avut patronul nostru cu domnul Copos si am incercat sa-i cumparam pe acesti jucatori, nu sa asteptam ca ei sa-si depuna memorii. Stiu cum procedeaza patronul nostru. Intotdeauna a fost corect. Am incercat sa-l aducem pe Teixeira si nu am reusit, pentru ca jucatorul a dorit sa ramana la Rapid. Daca va fi o posibilitate si se poate aduce acest jucator… Este un jucator foarte important. Dar pana atunci… Herea si Rui Duarte sunt jucatori foarte buni, dar deocamdata nu ma intereseaza. Ma intereseaza toti jucatorii importanti, dar nu acum. Obiectivul nostru este sa ne calificam in Liga Campionilor la anul. Va trebui sa avem un lot puternic daca vrem sa jucam si in campionat, si in Liga Campionilor, daca nu vrem sa patim ce a patit CFR Cluj. Jucatorii nou-veniti trebuie sa ne ajute, nu sa vina doar cu numele sau sa iasa la numar”.

Referindu-se la eventuale oferte pentru fotbalistii sai, Reghecampf a precizat ca patronul Gigi Becali l-a asigurat ca nu va pleca nimeni, pentru ca doreste sa construiasca o echipa puternica

” Patronul mi-a transmis ca doreste sa construiasca o echipa, nu isi doreste sa vanda jucatorii. Dansul a decis ca Alex Bourceanu sa ramana. Alex este un lider si este foarte important pentru noi. Dar daca va fi o oferta foarte foarte buna pentru club si pentru el, nu ne putem opune noi. Dar singurul care poate sa decida este patronul „, a precizat antrenorul.

Laurentiu Reghecampf a mai spus ca Steaua nu se confrunta cu probleme financiare ca alte cluburi: „Nu sunt probleme financiare la Steaua. Acum o saptamana sau doua jucatorii si-au primit salariile.”