Reghecampf pleaca de la Steaua! Clubul a anuntat OFICIAL!

1063

Reghecampf pleaca de la Steaua! Clubul a anuntat OFICIAL!FC Steaua a anuntat oficial ca antrenorul Laurentiu Reghecampf si membrii staff-ului acestuia vor pleca, pentru a da curs oferte clubului saudit Al Hilal.

„Fostul antrenor al Stelei si secunzii sai au ales sa dea curs ofertei de la clubul saudit Al Hilal, unde vor activa in urmatorii doi ani. Clubul nostru le multumeste pentru performantele extraordinare reusite in ultimele doua sezoane, in care au adus doua titluri de campioana, Supercupa Romaniei, calificarea in „optimile” UEFA Europa League si prezenta in grupele UEFA Champions League. FC Steaua Bucuresti le doreste mult succes in proiectul viitor lui Laurentiu Reghecampf, Anton Petrea, Cristi Termure, Florin Tene, Thomas Neubert si Ovidiu Kurti!”, se arata pe site-ul oficial al gruparii steliste.

Reghecampf a condus Steaua in 103 partide; 68 in Liga 1, 8 in Cupa Romaniei, una in Supercupa Romaniei, 12 in Liga Campionilor si 14 in Liga Europa.

Gruparea Al Hilal a anuntat, luni, numirea lui Laurentiu Reghecampf in functia de antrenor al formatiei saudite, pentru doua sezoane. Al Hilal a anuntat totodata rezilierea contractului lui Sami Abdullah Al-Jaber, care pregatea echipa din 27 mai 2013.

Sursa: mediafax.ro