Reghecampf si-a anuntat DEMISIA de la Steaua!

1114

reghecampf1Reghecampf a anunţat dupa meciul Steaua-Viitorul 2-5 ca in vara isi da demisia de la gruparea ros-albastra. Apoi a revenit asupra deciziei.

„Nu imi arde de glume si de ras pentru ca prestaţia anumitor jucatori a fost dezastruoasa. Oamenii care conduc clubul se vor gandi ce vor face in viitor cu anumiţi jucatori. Imi pare rau pentru Iancu, alta trebuia sa fie atitudinea lui. Imi pare rau pentru Gardos sau Doru Bratu. Eu probabil ca nu voi mai ramane la Steaua din vara pentru ca eu nu fac asfel de lucruri murdare la Steaua. Eu am alta mentalitate. Eu vreau sa merg in Champions League, sa castig meciuri”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

„Nu conteaza daca am sau nu oferte, voi gasi unde sa antrenez. Sper ca cine vine dupa mine sa faca mai multe la Steaua”, a mai adaugat Reghecampf.

„Mie nu mi-a spus ca nu va continua, dar fiecare face ce vrea. Crede ca noi am facut un aranjament fara sa stie el. Dar n-am facut, asa a fost sa fie! E problema lui daca el crede ca eu fac asa ceva, inseamna ca nu ma cunoaste. Important pentru mine e ca s-a salvat nasul de la retrogradare”, a replicat Gigi Becali.