REVENIRE de SENZATIE. Multipla campioana OLIMPICA participa la CM de la Glasgow

1267

Romania si-a anuntat lotul pentru CM de la Glasgow, potrivit MEDIAFAX.

Multipla campioana Catalina Ponor a fost inclusa in echipa de gimnastica a Romaniei, alaturi de Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolisan si Silvia Zarzu, pentru Campionatele Mondiale de luna viitoare, potrivit anuntului de joi al UEG.

Echipa Romaniei este formata din gimnastele Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolisan si Silvia Zarzu, in timp ce Andreea Iridon este rezerva. Componenta echipei poate suferi modificari pana cu 24 de ore inaintea debutului competitiei.

Catalina Ponor, multipla campioana la gimnastica, a revenit in concurs, in 12 septembrie, dupa trei ani de pauza, cu ocazia bilateralului Romania-Franta, de la Izvorani, ea concurand la trei aparate. Ponor (27 de ani) este tripla campioana olimpica la JO din 2004 si dubla medaliata la editia din 2012, dupa care si-a anuntat retragerea din competitii.

Campionatele Mondiale de la Glasgow vor avea loc intre 23 octombrie si 1 noiembrie.

Pana atunci insa, ultima verificare a echipelor Romaniei, atat cea feminina, cat si cea masculina, va avea loc, incepand de vineri, la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde sunt programate Campionatele Nationale.

Vineri, vor avea loc concursurile masculine pe echipe si la individual-compus, sambata cele similare feminine, iar duminica sunt programate finalele pe aparate, atat la feminin, cat si la masculin.