REVOLUTIE la Dinamo. Bonetti dă afară nouă jucători de top!

969
FOTO - prosport.ro

Bălgrădean, Luchin, Moţi, Pulhac, Cătălin Munteanu, Strătilă, Platini şi Dănciulescu sunt jucătorii de care Dario Bonetti nu mai are nevoie la Dinamo. În schimb, tehnicianul italian vrea să aducă italieni din Serie B şi internaţionali zambieni pentru a forţa primăvara Europa League, anunta prosport.ro.

Dario Bonetti a revenit în România marţi seara, iar ieri a avut mai multe întâlniri cu şefii dinamovişti. Aseară, tehnicianul din „Ştefan cel Mare” încă se afla în discuţii cu Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu. Italianul şi-a prezentat planul pentru sezonul viitor şi a spus că obiectivul principal este participarea în grupele Europa League. Dar cel mai important lucru este faptul că italianul a prezentat o listă cu jucătorii pe care nu se mai bazează din sezonul viitor, iar pe aceasta se află nume sonore. Conform proiectului pe baza căruia italianul vrea să revoluţioneze Dinamo, opt piese grele ale „câinilor” ar trebui să-şi facă bagajele. În această situaţie se află Bălgrădean, Luchin, Moţi, Pulhac, Cătălin Munteanu, Strătilă, Platini şi Dănciulescu.

Şapte cu Giovani, unul care l-a contrat

Interesant este faptul că printre cei desemnaţi la eliminare de către Bonetti se află şapte jucători apropiaţi de fraţii Becali. Ultimul, Luchin, este impresariat de Cristea Opria, însă fostul timişorean are alte păcate. Alături de Dănciulescu, stoperul a ieşit public şi a spus după meciul cu CFR că antrenorul i-a acuzat că sunt „blat”. La fel de interesantă va fi şi reacţia acţionarilor la lista lui Bonetti, în special a lui Cristi Borcea, care are o relaţie specială cu mulţi dintre cei pe care italianul i-ar vrea plecaţi din „Groapă”.

Este cea mai neagră zi din viaţa mea de fotbalist. Bonetti a zis în vestiar că ori nu vrem să jucăm, ori suntem „blat”
Ionel Dănciulescu, după meciul Dinamo – CFR 0-1

E frustrant să fii umilit. În loc să fim încurajaţi, la pauză am fost acuzaţi de blat. Ne-a fost reproşată relaţia anumitor jucători cu Andone
Srgian Luchin, după meciul Dinamo – CFR 0-1