Ribery revine dupa 9 luni, dar are probleme cu justitia. Ce a FACUT

1253

Proaspat revenit la antrenamentele lui Bayern, dupa 9 luni de absenta, Franck Ribery are parte de un final de an agitat. Acesta a fost din nou chemat pentru a da explicatii intr-un dosar de proxenetism.

Franck Ribery a fost chemat din nou pentru a da explicatii intr-un dosar de proxenetism, dupa ce a mai fost implicat in urma cu mai multi ani intr-un astfel de caz.

Brigada franceza pentru combaterea proxenetismului i-a ceurt explicatii fotbalistului lui Bayern in legatura cu prezenta unor escorte, intre care si o minora de 17 ani, la petrecerile pe care el le-a organizat la Munchen.

Ribery a fost audiat pe 26 noiembrie, dar nu i s-a adus nicio acuzatie, fiind considerat martor in dosar.

Conform revistei Closer, jucatorul lui Bayern i-ar fi incredintat un plic cu 15.000 de euro unuia dintre prietenii sai, un fost fotbalist, pentru aducerea fetelor respective la petrecerile sale de la Munchen. Aproximativ 10 fete ar fi acceptat sa petreaca un weekend la Munchen, insa, dupa discutia cu ele, Ribery a aflat ca prietenul sau nu le-a oferit decat 500 de euro fiecareia dintre ele pentru sejurul respectiv. „O suma pe care ele au considerat-o insuficienta pentru a merge mai departe”, limitandu-se doar la „insotirea jucatorului la o petrecere”, scriu jurnalistii de la Closer.

 Adolescenta in vârsta de 17 ani, originara de la periferia Parisului, le-a confirmat politistilor care au audiat-o ca nu a avut relatii sexuale cu Franck Ribery, insa anchetatorii BRP vor sa stabileasca cine sunt organizatorii acestei retele de proxenetism si daca clientii acestora au fost informati de faptul ca unele dintre prostituate sunt minore.

Avocatul lui Ribery a dat publicitatii un comunicat in care afirma ca fotbalistul „nu a comis nicio infractiune, de niciun fel, iar toate informatiile contrare sunt pur si simplu minciuni”. 

Franck Ribery s-a mai aflat in vizorul justitiei franceze, impreuna cu atacantul Karim Benzema de la Real Madrid, in celebrul caz Zahia, o prostituata la „serviciile” careia ar fi apelat cei doi, fara sa stie insa că este minora. Ribery si Benzema doi au fost judecati de Tribunalul corectional din Paris, care i-a gasit nevinovati.

sursa: sport.ro