Rocha, Stanca si 600.000 de euro pentru 80 la suta din Maxim

942

520927-518291-florin-maximGigi Becali, a declarat, vineri, ca i-a oferit pe atacantul Adi Rocha si portarul Razvan Stanca plus sase sute de mii de euro pentru transferul mijlocasului Alexandru Maxim de la Pandurii Targu Jiu, gruparea gorjeana urmand sa pastreze si un procent de 20 la suta.

„Jucatorii care nu imi convin, ii dau. Lui Machado i-am dat drumul liber. Cu Rocha si cu Stanca am vorbit cu Condescu sa-i mai dau 600.000 acum si mi-l da pe Maxim din vara. Le mai dau 20 la suta, 600.000, Rocha si Stanca. Ei beneficiaza de acum de jucatori, le dau si banii, iar eu il iau din vara”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat ca fundasul Vlad Chiriches nu va pleca imprumut la AC Milan, ci doar daca o echipa va oferi zece milioane de euro pe el. „Ne jucam cu Steaua? Vine un jucator, sta sase luni la Steaua si pleaca, pentru ca Steaua este o trambulina? Steaua are si ea un nume in tara asta, este un simbol. Steaua asta nu e facuta sa faca bani, ci sa faca performanta. La o adica il vand, dar sa imi convina pretul. Chiriches la ora asta e jucator de 20 de milioane de euro. Nu conteaza ca e din Romania, eu sunt Gigi Becali, iar daca eu sunt Gigi Becali, eu sunt si Spania si Italia si Anglia si Franta”, a completat Becali.

Finantatorul stelist a precizat ca Steaua ar putea achizitiona un fundas dreapta de la AEK Atena. „In Grecia pentru un fundas dreapta mergem, nu pentru altceva. La AEK Atena nu mai exista altceva, pentru ca toti jucatorii buni au plecat, pentru ca se desfiinteaza echipa. Singurul jucator care a ramas din vechea echipa e fundasul dreapta. Eu vreau sa cumpar jucatori. Am vorbit azi cu Reghe si mi-a spus ca ne trebuie un fundas dreapta in primele doua etape pana revine Georgievski si i-am spus ca in primele doua saptamani vom juca cu Tatarusanu fundas dreapta. Steaua isi poate permite sa joace ce vrea, dar nu in Europa. Mai bine joci in Europa cu Chipciu fundas dreapta, pentru ca il cunosti”, a adaugat Becali.